MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

és Környezetirányítás a Révész Trans Kft-nél

 

Az ISO szabványok szerint működtetett minőségbiztosítási rendszerek keretet adnak tevékenységünk folyamatos tökéletesítéséhez.
A minőségbiztosítási rendszerek működését, a követelmények teljesítését a szakembereink folyamatosan ellenőrzik, elemzik, és azonnali intézkedéseket hoznak az esetleges hibák kijavítására.
Nagy múltú és kapacitású vevőinkre tekintettel, továbbá velük együttműködve, folyamatosan újraellenőrizzük minőségirányítási rendszereink (MIR és KIR) és tanúsítványaink hitelességét. Megbízóink rendszeresen tartanak beszállítói auditot, melyek kitűnő eredményei megalapozzák a további együttműködést és kitűnő referenciák a további tenderkiírásoknál.

 

Cégünk az alábbi tanúsított minősítésekkel rendelkezik


9001 hun tc p

ISO 9001:2015 tanúsító Dekra Certification Kft.

14001 hun tc p

14001:2015: tanúsító Dekra Certification Kft.

GMPcertifikate

Tanúsítvány takarmányok közúti szállítására GMP+ B4: TRANSPORT - tanúsító: Lloyd’s Register LRQA

sqas revesz

SQAS ATTESTATION - Safety and Quality Assesment System tanúsító: CEFIC

iso5001

ISO 50001:2015 tanúsító: Lloyd’s Register LRQA - a Révész Trans Kft.. energiairányítási rendszert a Lloyd’s Register Quality Assurance felülvizsgálja és értékeli. Az auditált energiairányítási rendszer megfelel az alábbi szabványnak.

ERSC

A Charta célja a civil társadalom közúti biztonságért tett hozzájárulásának elismerése. Az Európai Közúti Biztonsági Charta küldetése ma az, hogy tovább ösztönözze, támogassa és szélesítse ezt a közösséget azzal a végső jövőképpel, hogy 2020-ra csökkentse a halálos kimenetelű közúti balesetek számát.

 

 

 

DOLGOZZ NÁLUNK AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLATFELVÉTEL


Belső visszaélési szabályzat  • Adatvédelmi nyilatkozat • Cookie szabályzat

Design by   woims logo sm   Intelligens weblap rendszerek

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.