MEGBÍZÓINK SZÁMÁRA

Mindig úton vagyunk, hogy az áruja mielőbb célba érjen

 

A Révész Trans Kft. – a Révész Cégcsoport zászlóshajója – az ország legnagyobb ömlesztettáru-szállító járműparkjával bír, amely európai viszonylatban is jelentős kapacitásúnak számít. A Révész Trans Kft. a flotta járműszerelvényeinek folyamatos karbantartásán túl az innovációval együtt haladva a biztonságos vezetésre is nagy hangsúlyt fektet.

GÉPJÁRMŰPARKUNK

 

Gépjárműveink darabszáma meghaladja a 300-at, a pótkocsik és nyerges félpótok közül közel 350 darab van forgalomban. Ezzel a gépjárműparkkal élvonalbeliek vagyunk a szakmában, több, mint 400 fő összehangolt munkája biztosítja az Ügyfelek igényeinek maximális kielégítését.

Járműveink elengedhetetlen tartozékai az adaptív sebességtartó automatika, a sávelhagyás-figyelmeztetés, továbbá az EBS, ASR, VSC (borulásgátló). A járműfelépítmények korszerűek és könnyen kezelhetők, elősegítve ezzel a gyors és biztonságos töltést, lefejtést, rakodást. A járművekkel kialakított állandó kommunikációs kapcsolat (GPS-helymeghatározó, mobiltelefon, korszerű és integrált ügyviteli rendszer) segítségével a partnerek pontos tájékoztatást kapnak a fuvarozott árujuk aktuális helyzetéről.

 

RÓLUNK

 

 

DOLGOZZ NÁLUNK AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLATFELVÉTEL


Belső visszaélési szabályzat  • Adatvédelmi nyilatkozat • Cookie szabályzat

Design by   woims logo sm   Intelligens weblap rendszerek

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.