RÓLUNK

Mindig úton vagyunk, hogy az áruja mielőbb célba érjen

A Révész Trans Kft. – a Révész Cégcsoport zászlóshajója – az ország legnagyobb ömlesztettáru-szállító járműparkjával bír, amely európai viszonylatban is jelentős kapacitásúnak számít. A Révész Trans Kft. 1998. február 1-jén alakult és kezdte meg működését, specializálódva silós és ADR anyagok szállítására. Székhelye Szorgalmatos, központi telephelye a tiszaújvárosi MOL Ipartelep.

 

Révész Trans Kft

 

A társaság a silós áruk (ömlesztett, por és granulátum formájú anyagok), folyékony vegyi anyagok, valamint ipari és egészségügyi cseppfolyós és palackozott áruk szállítására szakosodott. A megcélzott megbízói szegmens nagyon magas rendelkezésre állási szintet és hibátlan teljesítést igényel, ezért a járműpark átlagéletkorát mindig rendkívül alacsony szinten tartjuk. Az eddig elvégzett munkának köszönhetően folyamatosan nő a rendelésállomány, amely csak a jelenlegi szállítóeszközök korszerűbbekre való cseréjével, illetve új szerelvények beszerzésével valósítható meg.

 
 

Megoldást adunk Megbízóink számára

 

2011 óta a silós fuvarozás háttérfeltételeinek javítása érdekében egy speciális, silós járműszerelvény-tisztítót üzemeltetünk a Révész Trans Kft. tiszaújvárosi telephelyén. A létesítményben korszerű technológia működtetésével végzik a silós félpótkocsik belső terének, szerelvényeinek tisztítását és külső mosását. A magas színvonalú tisztításnak és a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően minimálisra csökkenthető az ömlesztett áruszállításban az anyagszennyeződés kockázata. Tiszaújvárosi szervizünk saját gépjárműparkunk szervizelését és javítását végzi el. 2007 végén a szervizépület felújítása során kialakítottunk egy műszaki vizsgabázist is. A széleskörű megoldásaink közé tartozik még járműveink javítása, karbantartása és szervizelése; gumiabroncs-szerelés és műszaki vizsgáztatás; eredetvizsgálat; környezetvédelmi felülvizsgálat. Szervizünk auditálása alkalmával a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye mellett a DEKRA NKH 2/2010 Tanúsítványt is megszerezte erre a tevékenységi körre.

revesz infografika2
 
 
 
DOLGOZZ NÁLUNK AJÁNLATKÉRÉS KAPCSOLATFELVÉTEL


Belső visszaélési szabályzat  • Adatvédelmi nyilatkozat • Cookie szabályzat

Design by   woims logo sm   Intelligens weblap rendszerek

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.